ŠKODA ENYAQ IV LEASE

De ENYAQ iV staat nu in de showroom en is te bestellen vanaf € 40.780,-. De nieuwe ENYAQ iV's komen met verschillende optiepakketten en interieur design selecties. Nu bij Van den Udenhout een speciale actie op geselecteerde voorraad ENYAQ iV 60 en ENYAQ iV 80. Lease de ŠKODA ENYAQ IV 60 via Van den Udenhout lease al vanaf € 599,- per maand*. Deze geselecteerde voorraad is al vanaf februari 2021 te rijden! Wacht niet te lang, want er zijn nog maar enkele ENYAQ's uit de geselecteerde voorraad beschikbaar.

De elektrische SUV heeft een snellaadfunctie waarmee hij binnen maximaal 42 minuten* van 5 naar 80% kan laden. Daarnaast is hij in staat een gewicht tot 1.000 kg* te trekken. Wil je de ENYAQ iV in 2021 zakelijk leasen? Dan kun je hem met 12% bijtelling al vanaf € 147,- netto per maand rijden. Vraag nu direct een offerte aan voor jouw nieuwe ENYAQ. 

De ŠKODA ENYAQ iV is beschikbaar in twee uitvoeringen.
Welke lease jij?

iV60trim.png

enyaq iv 60

Vanaf: € 40.780,-

Operational lease via VDU Lease vanaf € 599,- p/m*

Netto bijtelling o.b.v. 12% in 2021: € 147,- p/m

Actieradius WLTP: 390 km


Wil je de ENYAQ iV in 2021 zakelijk leasen?
Dan kun je hem bij 12% bijtelling en 37,05% inkomstenbelasting

al vanaf € 148,- per maand rijden. 


Specificaties van de 60:

 • AC laden van 0-100%: 6 uur, 45 minuten
 • Snelladen van 5-80%: 42 minuten*
 • Accucapaciteit (netto): 58 kWh
 • Beschikbaar met diverse optiepakketten
 • 8 jaar garantie op de accu
 • Tot 6 jaar onderhoud inclusief
 • 2 jaar garantie op de hele auto
 • Slimme assistenten

Bekijk de voorraad   Offerte aanvragen

iV80trim.png

enyaq iv 80

Vanaf: € 47.780,-

Operational lease via VDU lease vanaf € 749,- p/m*

Netto bijtelling o.b.v. 12% in 2021: € 201,- p/m

Actieradius: 510 km


ENYAQ iV optiepakketten 
Met opties als Adaptive cruise control, Variabele kofferbakvloer en Parkeersensoren geniet je van optimaal comfort en maak je em compleet. 


Specificaties van de 80:

 • AC laden van 0-100%: 7 uur, 30 minuten
 • Snelladen van 5-80%: 38 minuten*
 • Accucapaciteit (netto): 77 kWh
 • Beschikbaar met diverse optiepakketten
 • Standaard chromen accenten in exterieur
 • Parkeersensoren voor & achter
 • Multifunctioneel verwarmbaar tweespaaks stuurwiel inclusief paddels
 • Drive mode select

Bekijk de voorraad   Offerte aanvragen

Maak de overstap naar elektrisch met Van den udenhout Lease

Steeds meer klanten vragen onze hulp hij het verduurzamen van hun wagenpark. Daarbij wordt onder meer gekeken naar het verlagen van de CO2-footprint, een duurzame uitstraling, een efficiënte inzet van het wagenpark en de overstap naar een volledig elektrisch wagenpark. Met breed scala aan volledig elektrische modellen, een grote variëteit aan hybride uitvoeringen en een eigen laadoplossing kunnen wij een passend advies op maat samenstellen.

 

meer info over elektrisch rijden & leasen

Onderstaand de meest gekozen leasevormen:

Klik hier vooor meer informatie over alle leasevormen.

Full operational Lease

De meest gekozen leasevorm is Full Operational Lease. Dit staat voor een vast maandtarief inclusief onverwachte kosten en één maandfactuur voor een overzichtelijke administratie.

 

Meer info

Financial Lease

Kies je voor Financial Lease dan profiteer je van een fiscaal aantrekkelijke financiering voor een realistisch bedrag door o.a. het meenemen van de inruilwaarde nadien.

 

Meer info

OCCASION Lease

Kies voor Occasion Lease als je op erg korte termijn in een zo goed als nieuwe auto wilt stappen. Profiteer van de voordelen van Full Operational Lease, dus financieel risicovrij.

 

Meer info

sale & leaseback

Verkoop jouw wagenpark aan ons, verbeter je solvabiliteit en lease hetzelfde wagenpark vervolgens eenvoudig terug. Hierdoor krijgt je bedrijf een echte kapitaalinjectie.

 

Meer info

Elektrisch laden: Eigen oplaadpunt thuis of op het werk

Wanneer u de overstap maakt naar een elektrische auto, is de volgende vraag hoe u uw nieuwe auto gaat opladen. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. U betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van uw energieleverancier.

Om thuis of op kantoor veilig en snel te kunnen laden werkt Van den Udenhout samen met F1RST, de meest innovatieve ontwikkelaar en producent van laadsystemen.

De laadoplossing van F1RST bestaat uit een laadpaal (inclusief installatie) en eventueel een laadpas. Bij dit systeem heeft u géén extra stroomgroep nodig.

Meer informatie

Houd mij op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het allerlaatste nieuws rondom de nieuwste ŠKODA? Laat dan je gegevens achter en wij zorgen dat je niks meer mist omtrent deze fantastische auto!

Blijf op de hoogte van de nieuwste ŠKODA

knop-brochure-wit.png
BROCHURE

knop-webshop.png
WEBSHOP

*Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

**Vanaf-prijs is excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

***Deze actie loopt tot 30 april 2021 of zo lang de voorraad strekt. Hiervoor geldt op=op. Vraag naar de voorwaarden. Fouten voorbehouden.