Een e-bike zakelijk leasen doe je bij Van den Udenhout Lease

Ben jij op zoek naar de beste regeling om zakelijke een e-bike te leasen? Dan zit je hier goed! Hieronder tref je een greep uit ons aanbod, van een Kalkhoff citybike tot een sportieve Kalkhoff trekkingbike. Jouw wensen en behoeften vormen het uitgangspunt van ons advies. Je krijgt van ons een vaste contactpersoon die je volledig helpt met het maken van de juiste keuze. Geïnteresseerd? Vraag geheel vrijblijvend een offerte op, je ontvang 'm binnen 24 uur!

Image-3b-excite-lease.jpg

Kalkhoff Citybike

Op weg naar je werk, naar de supermarkt of naar het café: de tijd op je e-bike is helemaal voor jou.

Bekijk de Citybike

endeavour5-kalkhoff-2021-5876_1__2-lease.jpg

Kalkhoff 2022 modellen

Benieuwd welke Kalkhoff e-bike bij jou past? Kalkhoff heeft de nieuwe & innovatieve modellen voor 2022 gelanceerd. 

Bekijk de 2022 modellen

endeavour-5b-advance-lease.jpg

Kalkhoff Trekkingbike

Met een trekkingbike kun je al je dagelijkse taken uitvoeren, maar ook uitgebreide vakantieritjes maken. 

Bekijk de Trekkingbike

Jij kunt via Van den Udenhout Lease ook kiezen voor een premium e-bike van het Duitse merk Kalkhoff, uit ons assortiment. Wist je dat onze Kalkhoff e-bikes het beste uit de bus komen na een onderzoek van de Consumentenbond? Uiteraard kun je bij ons, via LEASE A BIKE, ook voor andere fietsmerken kiezen.

KALKHOFF E-BIKES

Met premium e-bikes van het Duitse merk Kalkhoff in onze portefeuille kunnen wij jou nog beter bedienen en een nog completere vorm van mobiliteit verschaffen. Kalkhoff ontwerpt betrouwbare elektrische fietsen om je elke dag - voor werk en vrije tijd - moeiteloos mee te verplaatsen. De wind voelen zonder er tegenin te hoeven trappen. Moeiteloos, stressvrij, milieuvriendelijk.

We gaan voor een fiets voor iedereen!
Wij maken daarom een offerte voor welke fiets je maar wilt, van e-bikes tot racefietsen. En van bakfietsen tot speed-pedelecs. Of gewoon een stadfiets. Staat het merk of model dat je graag wilt leasen niet op onze website? Dat wil niet zeggen dat wij je niet kunnen helpen. Wij bieden meer merken en modellen aan dan dat er op deze website getoond worden. Neem contact met ons op en wij nemen graag de mogelijkheden met je door.

Neem contact op