Zakelijke lease auto's passend bij jouw bedrijf

Ben je op zoek naar een zakelijke lease-auto? Dan zit je hier goed! Bij Van den Udenhout Lease kun jij alle mogelijke merken en modellen leasen. Jij kunt ze helemaal naar smaak en wens samenstellen. Ongeacht naar welk merk of model jouw voorkeur naar uitgaat, helpen wij je graag bij het vinden van de juiste lease-auto. Jouw wensen en behoeften vormen het uitgangspunt van ons advies. Heb je een passende auto gevonden, maar vind je deze niet terug op onze website? Geef dit dan aan in een vrijblijvende offerteaanvraag.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN    Bekijk de voorraad

WAAROM LEASEN BIJ VAN DEN UDENHOUT?

  • Flexibiliteit is ons motto
  • Mobiliteit op maat
  • Zorgeloos rijden
  • Persoonlijk contact
  • Alles onder één dak
  • Alle merken

 
Van den udenhout lease helpt bij de overstap naar elektrisch

Steeds meer klanten vragen onze hulp hij het verduurzamen van hun wagenpark. Daarbij wordt onder meer gekeken naar het verlagen van de CO2-footprint, een duurzame uitstraling, een efficiënte inzet van het wagenpark en de overstap naar een volledig elektrisch wagenpark.

 

Bekijk direct onze elektrische actiemodellen

 

Merk of model niet gevonden?

Wij maken een offerte voor welke auto je maar wilt.

Staat het merk of model dat je graag wilt leasen niet op onze website? Dan wil dit niet zeggen dat wij je niet kunnen helpen.

Wij bieden meer merken en modellen dan wij op onze website tonen. Neem contact met ons op en wij nemen graag de mogelijkheden met je door. 

Neem contact op 

Laadoplossingen van eigen fabricaat, de Cube:

ELEKTRISCH LADEN: EIGEN OPLAADPUNT THUIS OF OP KANTOOR

Wanneer je de overstap maakt naar een elektrische auto, is de volgende vraag hoe je jouw nieuwe auto gaat opladen. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. Je betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van de energieleverancier.

Om thuis of op kantoor veilig en snel te kunnen laden werkt Van den Udenhout samen met CubeCharging, de meest innovatieve ontwikkelaar en producent van laadsystemen.

De laadoplossing van CubeCharging bestaat uit een laadpaal (inclusief installatie) en eventueel een laadpas. Bij dit systeem heb je géén extra stroomgroep nodig. Bij de aanschaf van een volledige laadoplossing van CubeCharging heb je de keuze uit twee soorten Cubes.

SfeerGIF-cube-kleiner.gif

GEÏNSTALLEERD BINNEN ÉÉN DAG

De installatie van de laadoplossing wordt uitgevoerd door professionele en gecertificeerde installateurs en is binnen één dag klaar.  De Cube is geschikt voor het opladen van elk type elektrische auto en wordt geïnstalleerd op een plaats naar jouw keuze.

 

Lees meer

LEASE ELKE AUTO OF BEDRIJFSWAGEN 
MET VAN DEN UDENHOUT LEASE

Van den Udenhout Lease is een veelzijdige leasemaatschappij, met dezelfde kwaliteit en voordelen als de dealer.
Hierdoor kun je niet alleen een nieuwe Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda of CUPRA leasen, maar ook auto's en bedrijfswagens van alle andere merken.

Wist je dat je zelfs ook fietsen kunt leasen en zakelijk kunt inzetten voor jouw personeel?

Het gemak van alles onder één dak! Onze accountmanagers staan klaar om je te helpen bij het optimaliseren van jouw wagenpark.

Neem contact op voor meer info