Een elektrische auto zakelijk leasen doe je bij Van den Udenhout Lease

Wil jij graag duurzaam rijden én profiteren van fiscaal voordeel? Dan zit je hier goed! Hieronder tref je de elektrische modellen van onze merken, die jij kunt leasen via Van den Udenhout Lease. Ongeacht naar welk merk of model jouw voorkeur naar uitgaat, helpen wij je graag bij het vinden van de juiste lease-auto. Jouw wensen en behoeften vormen het uitgangspunt van ons advies. Heb je een passende auto gevonden, maar vind je deze niet terug op onze website? Geef dit dan aan in een vrijblijvende offerteaanvraag.

De voordelen van elektrisch rijden:

 • Lagere brandstofkosten
  Elektrisch rijden is tot wel 50% goedkoper dan benzine en diesel. Je bespaart hiermee aanzienlijk op de maandlasten.
 • Lagere onderhoudskosten
  Een elektrische auto heeft minder bewegende delen en is daardoor minder gevoelig voor slijtage. Je bespaart daardoor aanzienlijk op de onderhoudskosten.
 • Altijd de beste parkeerplaats
  Parkeerplaatsen met een laadpaal staan altijd op de beste plekken. Bijvoorbeeld in het centrum van de stad of bij je werk.
 • Ongeëvenaard comfort
  Je kwam nog nooit zo uitgerust op je eindbestemming aan. Door het ontbreken van het motorgeluid, lijkt het alsof je naar je eindbestemming zweeft.
 • Beter voor het milieu
  Een elektrische auto stoot geen CO2 uit en is daardoor niet belastend voor het milieu. Dat is niet alleen beter voor jezelf, maar ook voor volgende generaties.
 • Lage bijtelling & milieu-investeringsaftrek
  Kies je voor een elektrische auto als zakelijke lease-auto, dan betaal je dit jaar slechts 12% bijtelling in plaats van 22% (bij fosssiele bbrandstofauto's). Je profiteert daarnaast van de MIA (milieu-investeringsaftrek): een extra aftrekpost voor investeringen die een positief effect op het milieu hebben. Een oplaadpunt valt hier ook onder, mits deze op eigen terrein staat. Wij installeren 'm binnen een dag voor je en je hoeft er geen extra groep voor aan te leggen. Bekijk onze Cube laadoplossing.
 • Toegang tot het centrum
  Steeds meer steden weren auto's met een verbrandingsmotor uit het centrum. Op deze manier wordt de leefbaarheid in de steden verbeterd. Met een elektrische auto of bedrijfswagen heb je echter geen last van deze maatregel. Je kunt zonder problemen het centrum van iedere binnenstad betreden.
 • Lokale subsidies
  Naast de landelijke overheidssubsidie op nieuwe elektrische auto's, stimuleren steeds meer gemeentes in Nederland het elektrisch rijden door middel van interessante subsidies en regelingen. Bekijk de subsidies in jouw gemeente.

Volkswagen-id-3

VOLKSWAGEN

De Volkswagen ID.3 en ID.4 zijn de nieuwste modellen in het elektrische aanbod van Volkswagen. De komende jaren zal dit allleen maar verder uitgebreid worden. 

Bekijk ons VW aanbod

audi-etron

audi

Het elektrische aanbod van Audi bestaat uit verschillende varianten van de Audi e-tron. Ook dit aanbod zal de komende jaren verder uitbreiden.

Bekijk ons Audi aanbod

seat-mii-electric

seat

SEAT staat voor betrouwbaarheid en comfort met Spaanse elegantie in het design. Met de SEAT Mii electric wordt het strakke design gecombineerd met sportiviteit.

Bekijk ons seat aanbod

Skoda-ENYAQ.png

ŠKoda

Of je nu zzp'er, mkb'er, ondernemer of werknemer bent: voor zakelijke rijders is ŠKODA altijd een goede optie. En zeker met de ŠKODA ENYAQ iV.

Bekijk ons Škoda aanbod

e-crafter.png

Volkswagen Bedrijfswagens

Toon je duurzame ambitie en kies voor de eerste elektrische bedrijfswagen: de e-Crafter. Met de e-Crafter krijg je voorkeur van klanten voor wie duurzaamheid een prioriteit is.

Bekijk onze bedrijfswagens

  

Merk of model niet gevonden?

Wij maken graag een passende offerte.

Heb je een passende auto gevonden, maar vind je deze niet terug op onze website? Geef dit dan aan in een vrijblijvende offerteaanvraag. Dan maken wij een passende offerte die bij jouw wensen en behoeften aansluit.

 

  

Neem contact op 

Maak de overstap naar elektrisch met Van den Udenhout Lease

Steeds meer klanten vragen onze hulp hij het verduurzamen van hun wagenpark. Daarbij wordt onder meer gekeken naar het verlagen van de CO2-footprint, een duurzame uitstraling, een efficiënte inzet van het wagenpark en de overstap naar een volledig elektrisch wagenpark. Met breed scala aan volledig elektrische modellen, een grote variëteit aan hybride uitvoeringen en een eigen laadoplossing kunnen wij een passend advies op maat samenstellen.

Bekijk direct onze elektrische actiemodellen

Eigen oplaadpunt thuis of op kantoor

Wanneer je de overstap maakt naar een elektrische auto, is de volgende vraag hoe je je nieuwe auto gaat opladen. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. Je betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van je energieleverancier.

Waarom een eigen oplaadpunt

Voor veilig en snel laden, thuis of op kantoor, kies je voor de laadoplossing van F1RST. Deze laadoplossing bestaat uit een laadpaal (inclusief installatie) en eventueel een laadpas. Bij dit systeem heb je géén extra stroomgroep nodig!

Dat maakt F1RST de meest innovatieve ontwikkelaar en producent van laadsystemen.

 

Klik hier voor meer info