Van den Udenhout Lease is zoveel meer...

Van leasemaatschappij tot totale mobiliteitsaanbieder. Met alle kennis en expertise over auto's en bedrijfswagens. Maar ook over e-bikes, mobiliteitsbudgetten, laadpalen of verduurzaming bijvoorbeeld. 

Met 'onze' merken: Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en VW Bedrijfswagens. Maar ook alle andere merken kunnen geleast worden.

Met full operational lease constructies. Maar ook voor het huren van een auto óf het leasen van een occasion. Of wat dacht je bijvoorbeeld van het leasen van een e-bike of laadpaal?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs

 

icoon-3.png

totale mobiliteit met de nieuwste producten

icoon-4.png

wij denken mee in duurzame oplossingen

icoon-2.png 

De beste deals en aanbiedingen op maat

icoon-1.png 

werk altijd met een kundig en vast aanspreekpunt

icoon-3.png

 

TOTALE MOBILITEIT MET DE NIEUWSTE PRODUCTEN

Van den Udenhout Lease werkt met de nieuwste producten en diensten waardoor we altijd een oplossing op maat bieden, passend bij jouw wensen en mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor maximale ontzorging met full operational lease van een bedrijfswagen of bijvoorbeeld voor occasion lease met een wat kortere looptijd én scherpere tarieven van een elektrische auto. 

 

Bekijk alle leasevormen en mogelijkheden

 

icoon-4.png

 

WIJ DENKEN MEE IN DUURZAME OPLOSSINGEN

Van den Udenhout Lease maakt graag een wagenparkscan om je wagenpark in kaart te brengen én om verder op maat aan te passen. Wellicht maakt een mobiliteitsbudget, een stel e-bikes óf een huurauto je mobiliteit nog beter?

 

Bekijk meer over duurzaam rijden

Maak een afspraak

 

 

DE BESTE DEALS EN AANBIEDINGEN OP MAAT

Van den Udenhout Lease maakt altijd aanbiedingen op maat. Onze adviseurs rekenen je graag de mogelijkheden voor. Aanvullend zijn er doorlopend éxtra scherpe deals op diverse modellen. 

 

Bekijk de acties

Vraag een offerte aan 

 

icoon-2.png

 

WERK ALTIJD MET EEN KUNDIG EN VAST AANSPREEKPUNT

Bij Van den Udenhout Lease werken we altijd met een vast aanspreekpunt en een vast team van binnen- en buitendienst collega's. Zo word je altijd direct door de juiste persoon geholpen en krijg je altijd het beste voorstel op maat.

 

Bekijk ons team

 

icoon-1.png