Commercieel medewerker binnendienst Lease

Vestiging
, Veldhoven
Uren per week
32 - 40

Affiniteit met commercie, onderdeel zijn van een groeiende lease-afdeling?  Werken bij een automotive organisatie met leuke personeelsevents en waar het gezamenlijke resultaat telt? Welkom bij Van den Udenhout!

 

Zomaar een werkdag …

’s Ochtends kom je de vestiging in Veldhoven binnen via de showroom, de eerste klanten stromen al binnen en nemen een kijkje bij de nieuwste ŠKODA Enyaq. Op de 3e verdieping zitten diverse afdelingen, waaronder de afdeling lease. De koffie wordt gehaald voor alle collega’s en je checkt je mailbox en beantwoordt de inhoudelijke vragen richting klanten. De accountmanager buitendienst belt je op en vertelt het goede nieuws dat een leasedeal is gesloten voor vier lease-overeenkomsten met Audi E-tron's. Samen neem je alle informatie door en heb je contact met de Audi verkoopafdeling in Eindhoven zodat jij de juiste leasecalculaties kan opmaken voor de klant.

 

Later die ochtend volg je de expiratielijst op zodat de klanten tijdig benaderd worden en geadviseerd kunnen worden bij hun keuze voor een nieuwe lease-auto. In de middag word je gebeld door een verkoopadviseur van het dealerbedrijf die een mogelijke prospect heeft, je zorgt ervoor dat hij snel een lease-offerte ontvangt voor de klant. Later die middag heb je contact met de wagenparkbeheerder van een grote relatie, waarbij je operationele vragen beantwoordt. Je weet dat de aan jou gekoppelde accountmanager morgen naar een klant gaat en samen bereid je een en ander voor dat alle informatie voorhanden is. Daarna neem je de tijd om relaties en prospects actief te benaderen teneinde leads aan te leveren aan de buitendienst. Aan het einde van de dag stem je met de buitendienst de status af van de lopende offertes en leasecontracten. Er is nog een bijeenkomst gepland met de fleetsales afdeling waarbij de gezamenlijke doelstellingen worden besproken, je bedient immers vaak dezelfde klanten.

 

Kortom, een dag vol hectiek en dynamiek en waarbij je een wezenlijk onderdeel vormt van de bedrijfsvoering van een bourgondisch autobedrijf met in totaal zo'n 500 medewerkers.

Profiel

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt sterke commerciële en communicatieve vaardigheden
 • Pro-actief en resultaatgericht
 • Je bent stressbestendig en flexibel
 • Ervaring in de lease branche is een pré

Wij bieden

 • Een gezellig team en goede werksfeer
 • Leuke personeelsuitjes en een actieve personeelsvereniging
 • De mogelijkheid om mee te doen aan sportieve activiteiten van VDU Fit
 • Een reiskostenvergoeding en pensioenregeling
 • Een collectieve ziektekostenverzekering bij ONVZ/Zilveren Kruis
 • 192 verlofuren op basis van een fulltime dienstverband conform cao
 • Volop doorgroeimogelijkheden binnen de VAG-merken
 • Een persoonlijk opleidingsplan via Pon Academy passend bij jouw interesse
 • Korting op de aanschaf van occasions, onderhoud en automaterialen

Over de organisatie

Van den Udenhout Groep is de Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT, ŠKODA, Kalkhoff en Urban Arrow dealer van Zuid-Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Den Bosch, Boxtel, Oss, Veghel en Veldhoven. Bourgondische gastvrijheid vinden wij belangrijk, voor onze klanten en voor onze medewerkers. Naast de verkoop en het onderhoud van onze merken biedt de Van den Udenhout Groep diensten als autoverhuur, schadeherstel (Carlux), Fleetsales, Finance & Insurance, Bedrijfswagen Inbouw Centrum, alsmede Van den Udenhout Lease.

 
Wij bieden een baan in een dynamische automotive organisatie. Wij hebben gezamenlijk één doel, de klantbeloften Veiligheid, Zekerheid, Ontzorgen, Voordeel en Gastvrij verwezenlijken! Van den Udenhout geeft jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen, op persoonlijk én werkinhoudelijk vlak. Met behulp van Pon Academy faciliteren wij allerlei producttrainingen en persoonlijke (online) ontwikkelprogramma’s.

Contactinformatie
Meer weten over de vacature? App dan met recruitment via 06-30484027. Geen CV bij de hand? Solliciteer dan rechtstreeks via solliciteren@udenhout.nl of via de button “Direct solliciteren”.

De sollicitatieprocedure
1. Na ontvangst van je sollicitatie wordt een eerste selectie uitgevoerd van kandidaten
2. Eerste kop koffie met je potentieel leidinggevende
3. Een tweede kop koffie met je potentieel leidinggevende en de recruiter
4. Als we allemaal enthousiast zijn dan bieden wij je een contract aan
5. Welkom bij Van den Udenhout

Solliciteer direct
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx

Vragen over de functie Commercieel medewerker binnendienst Lease - Veldhoven