Open sollicitatie stage- alle vestigingen

Vestiging
, 's-Hertogenbosch
Uren per week
40

Wij bieden een leeromgeving en zijn een erkend leerbedrijf. Je kunt bij ons afstuderen, een meewerkstage volgen, maar ook hebben wij meerdere BBL plaatsen beschikbaar. Stuur ons een open sollicitatie met je CV en motivatie.

Profiel

Noteer er graag even bij naar wat voor stage je op zoek bent, voor welke periode en welke vestiging je voorkeur zou hebben.

Wij hebben vestigingen in Eindhoven, Den Bosch, Boxtel, Oss, Veghel en Veldhoven.

Wij bieden

Van den Udenhout is De Nieuwe Dealer. Wij bieden een stage in een dynamische organisatie met een team van ruim 500 medewerkers. Wij hebben gezamenlijk één doel, de klantbeloften Veiligheid, Zekerheid, Ontzorgen, Voordeel en Gastvrij verwezenlijken! Van den Udenhout geeft jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen, op persoonlijk én werkinhoudelijk vlak. Wij bieden jaarlijks aan ruim 40 stagiaires een stageplaats aan op het gebied van Sales, HR, Marketing, Administratie, Werkplaats. In dit dynamische bedrijf krijg je als stagiair de kans om volwaardig mee te draaien in het werkveld.

Over de organisatie

Van den Udenhout Groep is de Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT, ŠKODA, Kalkhoff en Urban Arrow dealer van Zuid-Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Den Bosch, Boxtel, Oss, Veghel en Veldhoven. Bourgondische gastvrijheid vinden wij belangrijk, voor onze klanten en voor onze medewerkers. Naast de verkoop en het onderhoud van onze merken biedt de Van den Udenhout Groep diensten als autoverhuur, schadeherstel (Carlux), Fleetsales, Finance & Insurance, Bedrijfswagen Inbouw Centrum, alsmede Van den Udenhout Lease.

Wij bieden een stage in een dynamische automotive organisatie. Wij hebben gezamenlijk één doel, de klantbeloften Veiligheid, Zekerheid, Ontzorgen, Voordeel en Gastvrij verwezenlijken! Van den Udenhout geeft jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen, op persoonlijk én werkinhoudelijk vlak. Met behulp van Pon Academy faciliteren wij allerlei persoonlijke (online) ontwikkelprogramma’s waar je als stagiair gebruik van kunt maken.

Heb jij interesse in een stage bij Van den Udenhout? Stuur graag je cv en motivatie naar ons toe!

Solliciteer direct
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx

Vragen over de functie Open sollicitatie stage- alle vestigingen - 's-Hertogenbosch