Turn Key Bedrijfswagens

Op maat gemaakt, tegen de scherpste prijs

De bedrijfswagens van Volkswagen staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Door de nauwe samenwerking tussen Volkswagen Bedrijfswagens en Van den Udenhout Lease, kunnen wij tegen de meest scherpe prijs een complete bedrijfswagen aanbieden die volledig is aanluit op jouw wensen. We voorzien je nieuwe bus van een complete schappeninbouw, bestickering en/of opbouw. En dat alles tegen de scherpste lease-prijs. Wanneer je jouw nieuwe bedrijfswagen in ontvangst neemt, is alles voor je geregeld!

Alles in één

We bieden je een totaaloplossing, zodat je jouw nieuwe bedrijfswagen alleen nog maar hoeft in te laden. Je kiest welk model het beste bij jou past: de Caddy, de Transporter of de Crafter. Vervolgens bepaal je de kleur en de opties en geef je aan of je ook schappeninbouw, bestickering en/of opbouw wenst. De Volkswagen Bedrijfswagens-dealer helpt je graag met het maken van de juiste keuze en geeft je uitgebreid advies over de leasevorm. Nadat je deze stappen hebt doorlopen, zorgen wij voor de rest!

Wij denken graag met je mee over flexibele mobiliteit.

Geef jouw bedrijf extra kapitaal met Sale & Leaseback, kies voor flexibele en voordelige Occasion Lease, ga voor Shortlease of profiteer van het extra voordelig huren van een auto!

Bekijk onze flexibele oplossingen