Een Volkswagen Bedrijfswagen zakelijk leasen doe je bij Van den Udenhout Lease

Wil jij graag een Bedrijfswagen leasen en rijden als zakelijke lease-auto? Dan zit je hier goed! Hieronder tref je een greep uit ons aanbod, van de compacte Caddy Cargo tot een ruime Crafter. Jouw wensen en behoeften vormen het uitgangspunt van ons advies. Je krijgt van ons een vaste contactpersoon die je volledig helpt met het maken van de juiste keuze. Geïnteresseerd? Vraag geheel vrijblijvend een offerte op, je ontvang 'm binnen 24 uur. Van den Udenhout zorgt ervoor dat je onbezorgd je bedrijfswagen kunt leasen. 

Caddy-Thomas-2-lease.jpg

Volkswagen Caddy Cargo

De nieuwe Caddy Cargo is nu te bestellen en leverbaar voor een vanaf prijs van € 14.700,-, met 4 jaar garantie. 

Bekijk de VW Caddy Cargo

Transporter-Web-Ready-JPG-TR2789-lease.jpg

Volkswagen Transporter

De Transporter T6.1 is de veiligste bestelwagen volgens Euro NCAP, met een ruime keuze aan rijassistentiesystemen.

Bekijk de VW Transporter

Crafter-actie-november-lease.jpg

Volkswagen Crafter

Een doordachte bedrijfswagen die elke werkdag voor iedere vakman een stuk lichter maakt, met een brede keuze uit varianten. 

Bekijk de VW Crafter

Volkswagen bedrijfswagens lease-producten op een rij

Niet alleen het soort lease-auto, maar ook het type lease-product is belangrijk wanneer je kiest voor een bedrijfswagen te gaan leasen. Van den Udenhout Lease biedt de volgende producten aan, passend bij verschillende wensen en behoeften:

FULL OPERATIONAL LEASE

Van den Udenhout draagt volledig zorg voor de financiering, het onderhoud, de verzekeringen én het afschrijvingsrisico van je wagenpark.

FINANCIAL LEASE

Met je keuze voor Financial Lease profiteer je van een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen. Zodat je altijd zorgeloos mobiel bent.

OCCASION LEASE

Met Occasion Lease ben je verzekerd van een (vrijwel) nieuwe auto voor de prijs van een gebruikte: de afschrijving heeft namelijk al deels plaatsgevonden.

SHORT LEASE

Met Short Lease heb je tijdelijke mobiliteit op flexibele basis én voor een scherp tarief.


Maak de overstap naar elektrisch met Van den udenhout Lease

Steeds meer klanten vragen onze hulp hij het verduurzamen van hun wagenpark. Daarbij wordt onder meer gekeken naar het verlagen van de CO2-footprint, een duurzame uitstraling, een efficiënte inzet van het wagenpark en de overstap naar een volledig elektrisch wagenpark. Met breed scala aan volledig elektrische modellen, een grote variëteit aan hybride uitvoeringen en een eigen laadoplossing kunnen wij een passend advies op maat samenstellen.
 

meer info over elektrisch rijden & leasen

 Lease iedere bedrijfswagen bij Van den Udenhout Lease

Als universele leasemaatschappij, mét de service en kennis van de dealer, kun je bij ons iedere bedrijfswagen leasen. Natuurlijk kun je kiezen voor de bussen van Volkswagen Bedrijfswagens, maar ook voor merken als Ford, Opel of Mercedes ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze experts bekijken graag welke bedrijfswagen het beste bij jouw bedrijf past en maken graag een voorstel op maat. 

 

Vraag een offerte aan

display-1200x628-site2.jpg

MAAK KENNIS MET DE VOLKSWAGEN ID. BUZZ en id. buzz CARGO

De Volkswagen ID. Buzz is helemaal klaar voor de toekomst. De bestelbus is opnieuw uitgevonden. Ontdek het vernieuwde design dat toch onmiskenbaar hint naar z’n legendarische voorgangers. En de intelligente assistenten, digitale features, connectiviteit, het verrassend ruime interieur en natuurlijk z’n duurzame karakter. Er zijn twee varianten: de ID. Buzz én de ID. Buzz Cargo. Welke past het beste bij jou?

De ID. Buzz is live te bewonderen in onze showrooms en ook te bestellen. 

Kom langs of plan je proefrit