Volkswagen Bedrijfswagens

Wil jij graag een Bedrijfswagen leasen en rijden als zakelijke lease-auto? Dan zit je hier goed! Kies bijvoorbeeld voor de compacte Caddy Cargo, de 100% elektrische ID. Buzz of een ruime Crafter.  Jouw wensen en behoeften vormen het uitgangspunt van ons advies. 

BEKIJK DE VOORRAAD

BEKIJK DE LOPENDE AANBIEDINGEN

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Volkswagen bedrijfswagens lease-producten op een rij

Niet alleen het soort lease-auto, maar ook het type lease-product is belangrijk wanneer je kiest voor een bedrijfswagen te gaan leasen. Van den Udenhout Lease biedt de volgende producten aan, passend bij verschillende wensen en behoeften:

FULL OPERATIONAL LEASE

Van den Udenhout draagt volledig zorg voor de financiering, het onderhoud, de verzekeringen én het afschrijvingsrisico van je wagenpark.

FINANCIAL LEASE

Met je keuze voor Financial Lease profiteer je van een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen. Zodat je altijd zorgeloos mobiel bent.

OCCASION LEASE

Met Occasion Lease ben je verzekerd van een (vrijwel) nieuwe auto voor de prijs van een gebruikte: de afschrijving heeft namelijk al deels plaatsgevonden.

SHORT LEASE

Met Short Lease heb je tijdelijke mobiliteit op flexibele basis én voor een scherp tarief.


Maak de overstap naar elektrisch met Van den udenhout Lease

Steeds meer klanten vragen onze hulp hij het verduurzamen van hun wagenpark. Daarbij wordt onder meer gekeken naar het verlagen van de CO2-footprint, een duurzame uitstraling, een efficiënte inzet van het wagenpark en de overstap naar een volledig elektrisch wagenpark. Met breed scala aan volledig elektrische modellen, een grote variëteit aan hybride uitvoeringen en een eigen laadoplossing kunnen wij een passend advies op maat samenstellen.
 

meer info over elektrisch rijden & leasen

 Lease iedere bedrijfswagen bij Van den Udenhout Lease

Als universele leasemaatschappij, mét de service en kennis van de dealer, kun je bij ons iedere bedrijfswagen leasen. Natuurlijk kun je kiezen voor de bussen van Volkswagen Bedrijfswagens, maar ook voor merken als Ford, Opel of Mercedes ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze experts bekijken graag welke bedrijfswagen het beste bij jouw bedrijf past en maken graag een voorstel op maat. 

 

Vraag een offerte aan

display-1200x628-site2.jpg

MAAK KENNIS MET DE VOLKSWAGEN ID. BUZZ en id. buzz CARGO

De Volkswagen ID. Buzz is helemaal klaar voor de toekomst. De bestelbus is opnieuw uitgevonden. Ontdek het design dat toch onmiskenbaar hint naar z’n legendarische voorgangers. En de intelligente assistenten, digitale features, connectiviteit, het verrassend ruime interieur en natuurlijk z’n duurzame karakter. Er zijn twee varianten: de ID. Buzz én de ID. Buzz Cargo. Welke past het beste bij jou?

Kom de ID. Buzz bekijken in onze showrooms

Kom langs of plan je proefrit

LEASE ELKE AUTO OF BEDRIJFSWAGEN 
MET VAN DEN UDENHOUT LEASE

Van den Udenhout Lease is een veelzijdige leasemaatschappij, met dezelfde kwaliteit en voordelen als de dealer.
Hierdoor kun je niet alleen een nieuwe Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda of CUPRA leasen, maar ook auto's en bedrijfswagens van alle andere merken.

Wist je dat je zelfs ook fietsen kunt leasen en zakelijk kunt inzetten voor jouw personeel?

Het gemak van alles onder één dak! Onze accountmanagers staan klaar om je te helpen bij het optimaliseren van jouw wagenpark.

Neem contact op voor meer info