maak kennis met CUPRA...
en stap in EEN ELEKTRISCHE OF HYBRIDE AUTO!

Stap jij, exclusief via Van den Udenhout Lease, binnenkort in de 100% elektrische Born óf in de hybride Formentor, Leon of Leon Sportstourer?
Alléén bij Van den Udenhout Lease rij je binnen no time weg in je nieuwe Cupra én profiteer je van scherpe deals.
 

Vraag een offerte aan

Bekijk de voorraad


Voor welke CUPRA kies jij?

cupra_0002_impulse-grijs.jpg

 

CUPRA Born
100% elektrisch
Actieradius tot 550 km volledig elektrisch


Operational lease vanaf: € 538,- p/m
Vanaf € 36.940,-

cupra_0000_tavascan.jpg

 

CUPRA Formentor
Plug-in hybride
Actieradius tot 59 km volledig elektrisch


Operational lease vanaf: € 749,- p/m
Vanaf € 45.990,-

cupra_0005_leon.jpg

 

CUPRA Leon (SP)
Plug-in hybride
Actieradius tot 61 km volledig elektrisch


Operational lease vanaf: € 729,- p/m
Vanaf € 42.990,-
 

 

 

ELEKTRISCH LADEN: EIGEN OPLAADPUNT THUIS OF OP KANTOOR

Wanneer je de overstap maakt naar een elektrische auto, is de volgende vraag hoe je jouw nieuwe auto gaat opladen. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. Je betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van de energieleverancier.

WAAROM EEN EIGEN OPLAADPUNT

Om thuis of op kantoor veilig en snel te kunnen laden werkt Van den Udenhout samen met CubeCharging, de meest innovatieve ontwikkelaar en producent van laadsystemen.

De laadoplossing van CubeCharging bestaat uit een laadpaal (inclusief installatie) en eventueel een laadpas. Bij dit systeem heb je géén extra stroomgroep nodig. Bij de aanschaf van een volledige laadoplossing van CubeCharging heb je de keuze uit twee soorten Cubes, de gewone of de Smart. 

RegenboogCube-kleiner.gif

 

GEÏNSTALLEERD BINNEN ÉÉN DAG

De installatie van de laadoplossing wordt uitgevoerd door professionele en gecertificeerde installateurs en is binnen één dag klaar.  De Cube is geschikt voor het opladen van elk type elektrische auto en wordt geïnstalleerd op een plaats naar jouw keuze.

klik hier voor meer info

* Informeer naar de voorwaarden. Fouten voorbehouden. Tarieven zijn o.b.v. full operational lease via Van den Udenhout Lease, 60 maanden en 10.000 km/jaar (exclusief btw) met een eigen risico van € 135,-. De actie loopt lang de voorraad strekt en is alleen geldig bij Van den Udenhout Lease.

De actie is niet icm andere aanbiedingen, afspraken of kortingen.

De bijtelling van elektrische auto's is 16% in 2024. Dat geldt tot een drempelbedrag van € 30.000 (de aanschafprijs van de auto). Voor het bedrag daarboven geldt de reguliere 22% bijtelling.