Stap EXTRA VOORDELIG in een nieuwe Audi e-tron

Profiteer van extra scherpe prijzen

De e-tron combineert een vooruitstrevend design met geavanceerde vierwielaandrijving en een krachtige elektromotor met een grote actieradius.
De e-tron is direct uit voorraad leverbaar waardoor je profiteert van slechts 16% bijtelling*.
 Bij koop stapt u tijdelijk in vanaf € 64.900,-.
Vraag een offerte aan met onze éxtra scherpe leasetarieven.

 

Bekijk de voorraad

Audi e-tron 55

Actieradius tot 446 km


Bij koop:

Vanaf € 66.415,- 


Lease via Van den Udenhout Lease:

Full Operational Lease vanaf € 799,- p/m

Netto bijtelling vanaf € 514,- p/m

 

Vraag een offerte aan

De Audi e-tron is elektrische auto van het jaar in het topsegment!

Na o.a. zakenauto van het jaar te zijn is de Audi e-tron nu ook verkozen tot elektrische auto van het jaar in het topsegment.

In dit segment laat de e-tron de Porsche Taycan en BMW iX  achter zich!

Wilt u deze prijswinnende elektrische auto zelf ervaren? Plan een proefrit!

De auto's zijn beoordeeld op o.a.: actieradius, laadsnelheid, beschikbaarheid, verkoopaantallen, trekgewicht, prijs, gebruiksgemak, rijeigenschappen en leasetarief zijn de onderdelen die tellen in deze verkiezing. De data van de negen criteria hebben vervolgens een weging meegekregen van de jury. Zo wegen de rij-eigenschappen zwaarder mee in het oordeel dan het trekgewicht.

Welke Audi e-tron kiest u?

etron-edition.jpg

e-tron edition 55


Van: € 69.950,-

Voor: € 64.900,-

Uw voordeel: € 5.050,-


Lease: € 799,- p/m*

etron-advanced-edition.jpeg

e-tron Advanced edition 55


Van: € 76.850,-

Voor: € 69.900,-

Uw voordeel: € 9.950,-


Lease: € 870,- p/m*

advanced-edition-plus.jpg

e-tron Advanced edition Plus 55


Van: € 81.550,-

Voor: € 73.900,-

Uw voordeel: € 7.650,-


Lease: € 909,- p/m*

etron-s-edition.jpg

e-tron S edition 55


Van: € 85.050,-

Voor: € 77.900,-

Uw voordeel: € 7.150,-


Lease: € 945,- p/m*

Of kies voor de nóg sportievere e-tron S

De Audi e-tron S is ongekend dynamisch. U ervaart optimaal alle pluspunten van elektrisch rijden. De e-tron S is nóg sportiever met o.a. een topsneldheid van 210 km/h, bredere wielkasten, unieke S-logo's en nog betere rijdynamiek.

De e-tron S is verkrijgbaar vanaf € 104.000,-.

The road to zero emission

Met e-tron en Q4 e-tron is Audi de weg ingeslagen naar steeds minder CO2-uitstoot, met als uiteindelijk doel: niets, nul, zero emissie.

Kiest u ook voor elektrische mobiliteit?

De wereld verandert, Audi ook

Audi werkt onder hoge druk aan de mobiliteit van de toekomst. Er zijn heel wat uitdagingen: verstedelijking, een grote vraag naar grondstoffen, digitalisering en duurzaamheid. Audi e-tron is het antwoord van Audi op de uitdagingen van vandaag en morgen. Ons doel: CO₂-neutrale mobiliteit.

Laadoplossingen van eigen fabricaat, de Cube:

 

ELEKTRISCH LADEN: EIGEN OPLAADPUNT THUIS OF OP KANTOOR

Wanneer je de overstap maakt naar een elektrische auto, is de volgende vraag hoe je jouw nieuwe auto gaat opladen. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. Je betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van de energieleverancier.

WAAROM EEN EIGEN OPLAADPUNT

Om thuis of op kantoor veilig en snel te kunnen laden werkt Van den Udenhout samen met F1RST, de meest innovatieve ontwikkelaar en producent van laadsystemen.

De laadoplossing van F1RST bestaat uit een laadpaal (inclusief installatie) en eventueel een laadpas. Bij dit systeem heb je géén extra stroomgroep nodig. Bij de aanschaf van een volledige laadoplossing van F1RST heb je de keuze uit twee soorten Cubes. 

Klik hier voor meer info

 

GEÏNSTALLEERD BINNEN ÉÉN DAG

De installatie van de laadoplossing wordt uitgevoerd door professionele en gecertificeerde installateurs en is binnen één dag klaar.  De Cube is geschikt voor het opladen van elk type elektrische auto en wordt geïnstalleerd op een plaats naar je keuze. 

Hoe werkt het?

afb-tbv-website.png

 

* Informeer naar de voorwaarden. Fouten voorbehouden. Leasetarieven via Van den Udenhout Lease op basis van 60 maanden + 10.000 km per jaar.


** De waarde met betrekking tot de actieradius en overige technische gegevens zijn voorlopig. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met officiële waarde zijn nog niet beschikbaar. Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze indicatieve maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.