Stap EXTRA VOORDELIG in een nieuwe elektrische Audi
Profiteer van veel voordeel en directe beschikbaarheid

Of je nu kiest voor de elektrische Audi Q4, de Q8 e-tron, e-tron GT of de e-tron, alle modellen zijn uit voorraad beschikbaar én extra aantrekkelijk geprijsd! Duurzame premium mobiliteit is hierdoor toegankelijker dan ooit.

Vraag een offerte aan

 

Welke elektrische Audi kies jij? 

gifje-modellen-500px.gif

Q4 e-tron

Q8 e-tron

e-tron GT

e-tron

 

Audi Q4 e-tron (sportback)

Actieradius tot 519 km

Vanaf: € 50.772,-

 

Full operational lease:

Vanaf: € 743,- per maand

 

Bekijk de voorraad

Snel leverbaar en
éxtra scherp geprijsd!

 

Nieuw en direct uit voorraad leverbaar!

Audi Q8 e-tron (sportback)

Actieradius tot 578 km

Vanaf: € 71.385,-

 

Full operational lease:

Vanaf: € 996,- per maand

 

Bekijk de voorraad

Deze auto's zijn direct uit voorraad leverbaar.

Bekijk de voorraad elektrische Audi's

Vraag een offerte aan

 

 

Audi e-tron GT

Actieradius tot 488 km

Vanaf: € 105.957,-

 

Full operational lease:

Vanaf: € 1.441,- per maand

  

Bekijk de voorraad

 

Op geselecteerde voorraad:

Nu met € 20.000,-
excellent voorraadpremie

 

Snel leverbaar met
excellent voorraadpremie
tot € 12.105,-.

Audi e-tron
(sportback)

Actieradius tot 446 km

Vanaf: € 76.095,-

 

Full operational lease:

Vanaf: € 932,- per maand

  

Bekijk de voorraad

Laadoplossingen van eigen fabricaat, de Cube:

 

ELEKTRISCH LADEN: EIGEN OPLAADPUNT THUIS OF OP KANTOOR

Wanneer je de overstap maakt naar een elektrische auto, is de volgende vraag hoe je jouw nieuwe auto gaat opladen. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. Je betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van de energieleverancier.

WAAROM EEN EIGEN OPLAADPUNT

Om thuis of op kantoor veilig en snel te kunnen laden werkt Van den Udenhout samen met CubeCharging, de meest innovatieve ontwikkelaar en producent van laadsystemen.

De laadoplossing van CubeCharging bestaat uit een laadpaal (inclusief installatie) en eventueel een laadpas. Bij dit systeem heb je géén extra stroomgroep nodig. Bij de aanschaf van een volledige laadoplossing van CubeCharging heb je de keuze uit twee soorten Cubes, de gewone of de Smart. Bij deze aanbieding ontvang je de luxe Smart gratis.

RegenboogCube-kleiner.gif

 

GEÏNSTALLEERD BINNEN ÉÉN DAG

De installatie van de laadoplossing wordt uitgevoerd door professionele en gecertificeerde installateurs en is binnen één dag klaar.  De Cube is geschikt voor het opladen van elk type elektrische auto en wordt geïnstalleerd op een plaats naar jouw keuze.

 

bekijk de brochure

The road to zero emission

Met e-tron en Q4 e-tron is Audi de weg ingeslagen naar steeds minder CO2-uitstoot, met als uiteindelijk doel: niets, nul, zero emissie.

Kies jij ook voor elektrische mobiliteit?

De wereld verandert, Audi ook

Audi werkt onder hoge druk aan de mobiliteit van de toekomst. Er zijn heel wat uitdagingen: verstedelijking, een grote vraag naar grondstoffen, digitalisering en duurzaamheid. Audi e-tron is het antwoord van Audi op de uitdagingen van vandaag en morgen. Ons doel: CO₂-neutrale mobiliteit.

 

* Informeer naar de voorwaarden. Fouten voorbehouden. Leasetarieven via Van den Udenhout Lease op basis van 60 maanden + 10.000 km per jaar.


** De waarde met betrekking tot de actieradius en overige technische gegevens zijn voorlopig. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met officiële waarde zijn nog niet beschikbaar. Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze indicatieve maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

De bijtelling is 16% in 2023. Dat geldt tot een drempelbedrag van € 30.000 (de aanschafprijs van de auto). Voor het bedrag daarboven geldt de reguliere 22% bijtelling.