Mobiliteit in álle vormen

Van den Udenhout Lease gaat verder dan alleen het aanbieden van (universele) leaseproducten. Wij streven ernaar om jou te voorzien van diverse mobiliteitsoplossingen en helpen je bij het toekomstbestendig maken van jouw bedrijf. Denk hierbij aan VELOO fietslease, mobiliteitspassen, het beheer van jouw wagenparkpool, telematica en diverse autodeelconcepten.

Wij zijn in staat om nauwkeurig aan te geven welke mobiliteitsvorm het meest geschikt is voor jouw specifieke wensen en behoeften. Neem contact op voor het maken van een afspraak of voor meer informatie over één van onderstaande onderwerpen.

neem contact op

loepje-kleiner.png


Online tool

Van den Udenhout Lease biedt haar klanten een online instrument waarmee zij het beheer van hun gehele wagenpark kunnen uitvoeren. Met deze tool kun je alle voertuigen beheren, inclusief die welke bij andere leasemaatschappijen zijn ondergebracht.

Stel je voor: alle contractinformatie (lopende contracten, fiscale waarde, expiratiedata, enzovoort) van het volledige wagenpark overzichtelijk weergegeven in één online omgeving.

Plan een afspraak voor meer info

 


Shuttel Mobiliteitskaart

Shuttel vertegenwoordigt een innovatieve benadering van reizen, of beter gezegd, van diverse manieren van reizen. In een tijd van voortdurende ontwikkelingen is het cruciaal om vooruit te kijken met visie, ambitie en geschikte oplossingen. Wij bieden precies dat: via één mobiliteitsapp en een handige mobiliteitskaart krijgen medewerkers toegang tot bijna alle vormen van mobiliteit, inclusief de mogelijkheid tot thuiswerken. Het is nu de juiste tijd om de mobiliteit van de toekomst op een schonere, duurzamere en vooral slimmere manier vorm te geven. Wij zijn klaar om deze uitdaging samen met jullie aan te gaan.

Altijd een geschikte mobiliteitsoplossing

Met Shuttel kun je het mobiliteitsbeleid op een flexibele en overzichtelijke manier vormgeven. Of je nu een start-up, een (groot) MKB-bedrijf, een grootzakelijke organisatie, een groeiende gigant of een overheidsinstelling bent, wij staan klaar om jullie mobiliteitsbeleid efficiënter, duurzamer en vooral gemakkelijker te maken.

Ook het implementeren van een toekomstbestendig vergoedingenbeleid, verplichte CO2 rapportages én nauwkeurig inzicht in de kosten is met Shuttel eenvoudig geregeld.

Mobiliteitskaart-shuttel-33440d-max-860x500-b05d9f.png

poolbeheer.png


Poolmanagement

Wil je het maximale uit je wagenpark halen? Dat kan eenvoudig met behulp van poolmanagement. Veel organisaties hebben niet alleen een vast wagenpark, maar beschikken ook over een flexibele vloot met bijvoorbeeld huurauto's. Waarom zou je niet optimaal gebruikmaken van de flexibiliteit die jouw vaste wagenpark biedt? Met poolmanagement kun je aanzienlijk besparen en tegelijkertijd logistiek extra efficiënt werken.

Efficiënte inzet van jouw wagenpark Poolmanagement is een doeltreffend systeem om jouw volledige wagenpark flexibel in te zetten. Hierbij kun je gebruikmaken van:

• Leaseauto's die eerder zijn afgelopen

• Auto's in eigen beheer

• Shortlease auto's

• Overige huurauto's

• Fietsen en/of e-bikes

Wij zorgen ervoor dat al deze auto's optimaal benut worden. Dit doen we door stilstaande auto's in te zetten waar dat nodig is, waardoor je nooit onnodig extra auto's hoeft te huren. Op deze manier kan poolmanagement aanzienlijke kostenbesparingen opleveren.

 

Voordelen van poolmanagement

Natuurlijk is financieel voordeel een belangrijke reden om voor poolmanagement te kiezen, maar er zijn ook andere voordelen:

• Elke auto wordt grondig gereinigd, volgetankt en indien nodig gerepareerd tijdens de wissel van berijder

• De auto wordt verplaatst naar de door jou gewenste vestiging of locatie, zelfs als je tijdelijk een van jouw auto's ergens anders wilt stallen

• Uiteraard houden wij een volledige administratie bij van jouw poolauto's


VELOO Lease, de fietsregeling voor werkgever en werknemer

Als werkgever kun je zonder extra kosten een fietsregeling aanbieden aan je werknemers. Hierbij draag je niet alleen bij aan een betere waardering én gezondheid van je werknemers maar ook aan een beter milieu. In samenwerking met VELOO hebben wij een zeer ruime voorraad fietsen én een extra aantrekkelijke fietslease constructie.

 

Meer over VELOO Lease

 

fietslease.png

telematica.png


Telematica

Telematica vormt een bewezen methode voor ondernemers om het maximale rendement uit hun wagenpark, veelal bestaande uit voertuigen met een grijs kenteken, te halen. Door gebruik te maken van telematica-technologie kunnen verschillende aspecten van het wagenpark efficiënt beheerd en geoptimaliseerd worden. Hier zijn diverse manieren waarop telematica ondernemers kan ondersteunen:

Real-time voertuigtracking: Telematica stelt bedrijven in staat om hun voertuigen in real-time te volgen, wat bijdraagt aan het efficiënt beheren van het wagenpark, routeoptimalisatie en een snelle reactie in geval van diefstal of ongevallen.

Brandstofbeheer: Door het monitoren van brandstofverbruik kunnen ondernemers inefficiënties identificeren en aanpakken, wat leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen.

Onderhoud en voertuiggezondheid: Telematica biedt voorspellende onderhoudsschema's door analyse van voertuiggegevens. Hiermee kunnen dure reparaties en onvoorziene downtime worden voorkomen.

Driver Safety: Het systeem kan informatie verstrekken over het rijgedrag van bestuurders, zoals snelheid, hard remmen en langdurig stationair draaien. Dit kan gebruikt worden om bestuurders te coachen naar veiliger en zuiniger rijgedrag.

 

Compliance en rapportage: Telematica kan helpen bij het naleven van regelgeving, zoals rij- en rusttijden. Het maakt ook geautomatiseerde rapportages en facturatie mogelijk, wat tijd bespaart en de nauwkeurigheid verhoogt.

Verbeterde klantenservice: Met nauwkeurige tracking en routeoptimalisatie kunnen bedrijven klanten preciezere aankomsttijden bieden, wat de klanttevredenheid verhoogt.

Gegevensanalyse en inzichten: De verzamelde gegevens kunnen worden geanalyseerd om trends en patronen te identificeren, wat waardevolle inzichten biedt voor strategische beslissingen, zoals vlootuitbreiding of -vermindering.

Milieuvoordelen: Door optimalisatie van routes en verbetering van het rijgedrag kan telematica bijdragen aan het verminderen van de CO2-emissies van een wagenpark, wat aansluit op duurzaamheidsdoelstellingen.

Onze specialisten staan klaar om meer te vertellen over de mogelijkheden en de effecten van telematica. Van den Udenhout Lease werkt samen met diverse aanbieders van telematica, adviseert het systeem dat het beste aansluit bij de klantbehoefte en draagt zorg voor de installatie ervan.

 


Mobiliteit delen met WeGo

Het WeGo-platform bestaat uit een backoffice om jouw vloot te beheren en een app waarmee je voertuigen kunt reserveren. Deze software maakt het delen van auto's, fietsen en andere vervoersmiddelen heel eenvoudig.

Het platform is flexibel en kan op maat worden ingericht, passend bij jouw organisatie of operatie. Wil je een app met je eigen logo en huisstijl? De technologie koppelen aan bestaande software? Of gebruikmaken van geautomatiseerde functies, zoals het controleren van een rijbewijs of het afhandelen van facturatie? Het is allemaal mogelijk met het whitelabel deelplatform van WeGo.

 

wego.png

Overzicht, inzicht en beheersing 

De beheertool vormt een online platform waarin alle aspecten met betrekking tot voertuigen, functionaliteiten en gebruikersrechten worden geconfigureerd. Hierbij wordt bijvoorbeeld bepaald welke gebruiker toegang heeft tot welke voertuigen en tegen welke tarieven. Zakelijke ritten en privégebruik worden automatisch onderscheiden, geboekt en gefactureerd op de juiste kostenplaats. Bovendien voorziet de beheertool in rapportages die het beheer, de analyse en de optimalisatie van het wagenparkgebruik ondersteunen.

• Volledig op maat aanpasbaar

• Beheer van voertuigen en gebruikers

• Facturatie per kostenpost

• Uitgebreide rapportagefunctionaliteiten

 

 

Vul onderstaand formulier in
voor meer informatie of om een afspraak in te plannen: