Ontdek dé leasemaatschappij in jouw regio

Van den Udenhout Lease is dé toonaangevende leasemaatschappij in de regio Eindhoven, Veldhoven, en nu ook in Den Bosch! Of het nu gaat om flexibele mobiliteit met huur- of shortleaseauto's, mobiliteitspassen, of zelfs het beheer van een volledig wagenpark inclusief fietsen, wij staan klaar om je te ondersteunen. Met een focus op duurzaamheid en (nieuwe) regelgeving, bieden wij graag advies op maat over mobiliteitsoplossingen.

icoon-regionaal.png

REGIONALE
PARTNER

icoon-duurzaam.png

DUURZAME
OPLOSSINGEN

icoon-mobiliteit.png

alle vormen
van mobiliteit

icoon-alle-merken.png

alle
merken


Ontdek Van den Udenhout Lease nu ook in Den Bosch

Met vestigingen in Veldhoven, Eindhoven en Den Bosch bedient Van den Udenhout Lease al jarenlang het hele land op het gebied van zakelijke mobiliteit. De leasetak van het Brabantse autobedrijf heeft de afgelopen jaren een indrukwekkende groei doorgemaakt en zal dit jaar de mijlpaal van 10.000 leasecontracten bereiken. Om aan de groeiende vraag naar extra capaciteit te voldoen, opent er nu een tweede vestiging in Den Bosch.


Verdere groei

Han Arts, directeur leasing bij Van den Udenhout Groep, benadrukt dat de uitbreiding in Den Bosch essentieel is voor verdere groei: "We zijn de afgelopen jaren tegen de markttrend in gegroeid, waardoor onze organisatie te groot werd voor onze huidige vestigingen. Een extra locatie aan de Balkweg in Den Bosch is dan ook een logische keuze. Hier zijn we van oudsher gevestigd en kunnen we onze klanten uitstekend ontvangen in 'de Huiskamer', het bruisende hart van onze organisatie."

Van leasemaatschappij naar mobiliteitspartner

Bij Van den Udenhout Lease begrijpen ze dat de ideale vorm van mobiliteit voor elke organisatie anders is. Daarom bedienen ze alle segmenten: van de ZZP'er met één auto tot bedrijven met 800 voertuigen. Oplossingen zoals deelauto's, leasefietsen, mobiliteitspassen en fleet- en poolmanagement worden steeds belangrijker. Hierdoor transformeert Van den Udenhout Lease van een leasemaatschappij naar een volwaardige mobiliteitspartner.

Arts benadrukt dat dit de kern van hun succes is: "Door goed te luisteren naar onze klanten en in te spelen op hun behoeften, is ons klantenbestand enorm gegroeid. Met ons brede scala aan oplossingen kunnen we iedereen helpen en hoeven we geen 'nee' te verkopen. One-stop-shopping neemt onze klanten veel werk uit handen en zorgt voor controle over mobiliteitskosten."

Maak een afspraak