Additional Lease

Duurzaam klein rijden, maar een grotere auto tijdens vakanties

Flink besparen op de kosten voor je wagenpark én flexibel invulling kunnen geven aan de werkelijke mobiliteitsbehoefte van je medewerkers? Het kan met Additional Lease van Van den Udenhout Lease. Jouw medewerkers rijden dagelijks in een kleine en zuinige auto, maar kunnen specifiek tijdens de zomer- en wintervakantie rijden in een comfortabele grotere auto. Leasen wordt op deze manier voordeliger, voor je medewerkers als voor jezelf, en je least bovendien op duurzame wijze.

Waarom het hele jaar betalen voor een grote lease-auto, als dat slechts een paar weken per jaar echt nuttig en nodig is? Rij dus alleen ‘groot’ tijdens de vakantie en ‘klein’ gedurende de rest van het jaar. Met Additional Lease speel je perfect in op de mobiliteitswensen van jouw werknemers, die zij zelf flexibel kunnen invullen. Het hele gezin kan zomers bijvoorbeeld probleemloos bepakt en bezakt naar Frankrijk; de rest van het jaar voldoet de kleinere leaseauto prima. Het mooiste is: jij en je medewerkers hebben structureel minder kosten.

Voordelen Additional Lease bij Van den Udenhout

Voor werkgevers

  • Jouw medewerkers kiezen standaard voor een kleinere leaseauto, dus lagere leasekosten
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Positief effect op jouw duurzaamheidsdoelstellingen

Voor werknemers

  • Structureel lagere bijtelling door keuze voor een kleine, zuinige auto
  • Ruimere auto tijdens zomer- en/of wintervakantie
  • Voordeliger dan privé tijdens vakantie een grotere auto huren

Wij denken graag met je mee over flexibele mobiliteit.

Geef jouw bedrijf extra kapitaal met Sale & Leaseback, kies voor flexibele en voordelige Occasion Lease, ga voor Shortlease of profiteer van het extra voordelig huren van een auto!

Bekijk onze flexibele oplossingen