Een Audi zakelijk leasen doe je bij Van den Udenhout Lease

Wilt u graag een Audi rijden als zakelijke lease-auto? Dan zit u hier goed! Hieronder treft u een greep uit ons aanbod, van de compacte A1 tot een volledig elektrische e-tron. Uw wensen en behoeften vormen het uitgangspunt van ons advies. U krijgt van ons een vaste contactpersoon die u volledig helpt met het maken van de juiste keuze. Geïnteresseerd? Vraag geheel vrijblijvend een offerte op, u ontvangt 'm binnen 24 uur!

e-Tron-Sportback-nieuw.jpg

Audi e-tron (vanaf € 879,- p/m)

De Audi e-tron is een autoriteit in het elektrisch rijden. Lease een Audi SUV zoals u gewend bent, maar dan volledig elektrisch. 

 

Bekijk de audi e-tron

A4_A187132_large-jpg-nieuw.jpg

Audi A4 (vanaf € 615,- p/m)

De nieuwe Audi A4 Avant maakt topklasse bereikbaar. Deze fraaie verschijning met veel gebruiksgemak heeft u een hoop te bieden. 

 

Bekijk de audi a4

A1-nieuw.jpg

Audi A1 (vanaf € 353,- p/m)

Met zijn karakteristieke, vlotte design pakt de tweede generatie van de A1 de lijnen op van de eerste Audi quattro.

 

Bekijk de audi a1

Hierboven treft u onze meest populaire Audi-modellen, maar uiteraard sluit u ook de beste deal op bijvoorbeeld de A3, A5, A6 of de e-tron GT! Bekijk hier alle Audi-modellen.

 

Of bekijk onze ruime voorraad van nieuwe Audi-modellen, waarin u op korte termijn kunt rijden

Audi lease-producten op een rij

Niet alleen het soort lease-auto, maar ook het type lease-product is belangrijk wanneer je kiest om een Audi te gaan leasen. Van den Udenhout Lease biedt de volgende producten aan, passend bij verschillende wensen en behoeften:

FULL OPERATIONAL LEASE

Van den Udenhout draagt volledig zorg voor de financiering, het onderhoud, de verzekeringen én het afschrijvingsrisico van je wagenpark.

FINANCIAL LEASE

Met je keuze voor Financial Lease profiteer je van een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen. Zodat je altijd zorgeloos mobiel bent.

OCCASION LEASE

Met Occasion Lease ben je verzekerd van een (vrijwel) nieuwe auto voor de prijs van een gebruikte: de afschrijving heeft namelijk al deels plaatsgevonden.

SHORT LEASE

Met Short Lease heb je tijdelijke mobiliteit op flexibele basis én voor een scherp tarief.


Maak de overstap naar elektrisch met Van den udenhout Lease

Steeds meer klanten vragen onze hulp hij het verduurzamen van hun wagenpark. Daarbij wordt onder meer gekeken naar het verlagen van de CO2-footprint, een duurzame uitstraling, een efficiënte inzet van het wagenpark en de overstap naar een volledig elektrisch wagenpark. Met breed scala aan volledig elektrische modellen, een grote variëteit aan hybride uitvoeringen en een eigen laadoplossing kunnen wij een passend advies op maat samenstellen.
 

meer info over elektrisch rijden & leasen