Een elektrische cargo BAKFIETS zakelijk leasen doe je bij Van den Udenhout Lease

Ben jij op zoek naar de beste regeling om zakelijk een elektrische cargo bakfiets te leasen? Dan zit je hier goed! Hieronder tref je een greep uit ons aanbod, van de ideale Shorty koeriersfiets tot de grote Urban Arrow Tender waar alles in mee kan. In ons assortiment zitten alleen de cargo varianten van de bakfiets en niet de family uitvoering. Jouw wensen en behoeften vormen het uitgangspunt van ons advies. Je krijgt van ons een vaste contactpersoon die je volledig helpt met het maken van de juiste keuze. Geïnteresseerd? Vraag geheel vrijblijvend een offerte op, je ontvang 'm binnen 24 uur!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE   BEKIJK ALLE ZAKELIJKE AANBIEDINGEN

urban-arrow-shorty-lease-site.jpg

URBAN ARROW SHORTY

De perfecte bakfiets voor bezorgdiensten, waarbij de geïsoleerde box perfect is voor de bezorging van zowel warme als koude gerechten.

Bekijk de shorty

Cargo-XL-lease-site.jpg

URBAN ARROW CARGO

Door het laadvermogen van een auto en de wendbaarheid van een e-bike te combineren, creëren we de ultieme groene kilometervreter voor de last mile. 

Bekijk de cargo

urban-arrow-tender-1000-flatbed-performance-cx-dis-lease-site.jpg

URBAN ARROW TENDER

De Tender is een combinatie van fiets- en autotechniek waardoor de driewieler niet alleen erg wendbaar, maar ook zeer sterk en stabiel is. 

Bekijk de Tender

Wat typeert een Urban Arrow?

altijd wind mee

De Bosch Active, Performance en Cargo Line motoren met 400Wh of 500Wh accu zorgen alle drie voor een kilometers brede glimlach.

Enviolo versnellingssysteem

De N380 maakt van schakelen een fijne en vloeiende ervaring. Vooral in combinatie met het Bosch-systeem werkt deze naaf als een geoliede machine.

Optimale accessoires

Maak je Urban Arrow af met goed doordachte en gebruiksvriendelijke accessoires.

URBAN ARROW BAKFIETSEN

We willen dat steden mooi en leefbaar blijven. Daarom definiëren we een compleet nieuwe transportcategorie: Smart Urban Mobility. We zien hoe straten overbelast raken en tegelijkertijd zien we de groeiende behoefte om luchtvervuiling (snel) tegen te gaan. Door het laadvermogen van een auto en de wendbaarheid van een e-bike te combineren, creëren we het ultieme voertuig om alles wat je dierbaar is van A naar B te brengen - en daar voorbij. Schoon, veilig, stijlvol en snel.

Neem contact op