Seat

Wil jij graag een SEAT rijden als zakelijke lease-auto? Dan zit je hier goed! Stap bijvoorbeeld in een compacte en sportieve Ibiza, een compacte Arona mét hoge instap of de zeer ruime Leon Sportstourer. Jouw wensen en behoeften vormen het uitgangspunt van ons advies.
Stap jij binnenkort in een nieuwe SEAT?


BEKIJK DE VOORRAAD

BEKIJK DE LOPENDE AANBIEDINGEN

VRAAG EEN OFFERTE AAN

seat lease-producten op een rij

Niet alleen het soort lease-auto, maar ook het type lease-product is belangrijk wanneer je kiest om een SEAT te gaan leasen. Van den Udenhout Lease biedt de volgende producten aan, passend bij verschillende wensen en behoeften:

FULL OPERATIONAL LEASE

Van den Udenhout draagt volledig zorg voor de financiering, het onderhoud, de verzekeringen én het afschrijvingsrisico van je wagenpark.

FINANCIAL LEASE

Met je keuze voor Financial Lease profiteer je van een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen. Zodat je altijd zorgeloos mobiel bent.

OCCASION LEASE

Met Occasion Lease ben je verzekerd van een (vrijwel) nieuwe auto voor de prijs van een gebruikte: de afschrijving heeft namelijk al deels plaatsgevonden.

SHORT LEASE

Met Short Lease heb je tijdelijke mobiliteit op flexibele basis én voor een scherp tarief.


leon-fr-witte-achtergrond.gif


Zakelijk rijden
in een SEAT

Voor zakelijke rijders is het leasen van een auto een logische keuze. Aangezien je vaak vele uren op de weg doorbrengt, wil je graag kostenefficiënt in een kwalitatieve auto rijden. Of je nu verantwoordelijk bent voor een groot wagenpark of als mkb'er of zzp'er op zoek bent naar de perfecte auto die past bij jouw mobiliteitsbehoeften, leasing biedt een oplossing voor iedereen. Zo is er altijd een ideale auto beschikbaar die aansluit op jouw specifieke situatie.

Neem contact met ons op voor meer info

 

Maak de overstap naar elektrisch met Van den udenhout Lease

Steeds meer klanten vragen onze hulp hij het verduurzamen van hun wagenpark. Daarbij wordt onder meer gekeken naar het verlagen van de CO2-footprint, een duurzame uitstraling, een efficiënte inzet van het wagenpark en de overstap naar een volledig elektrisch wagenpark. Met breed scala aan volledig elektrische modellen, een grote variëteit aan hybride uitvoeringen en een eigen laadoplossing kunnen wij een passend advies op maat samenstellen.
 

meer info over elektrisch rijden & leasen

LEASE ELKE AUTO OF BEDRIJFSWAGEN 
MET VAN DEN UDENHOUT LEASE

Van den Udenhout Lease is een veelzijdige leasemaatschappij, met dezelfde kwaliteit en voordelen als de dealer.
Hierdoor kun je niet alleen een nieuwe Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda of CUPRA leasen, maar ook auto's en bedrijfswagens van alle andere merken.

Wist je dat je zelfs ook fietsen kunt leasen en zakelijk kunt inzetten voor jouw personeel?

Het gemak van alles onder één dak! Onze accountmanagers staan klaar om je te helpen bij het optimaliseren van jouw wagenpark.

Neem contact op voor meer info