Een SEAT zakelijk leasen doe je bij Van den Udenhout Lease

Wil jij graag een SEAT rijden als zakelijke lease-auto? Dan zit je hier goed! Hieronder tref je een greep uit ons aanbod, van de compacte Mii electric tot een hybride Leon. Jouw wensen en behoeften vormen het uitgangspunt van ons advies. Je krijgt van ons een vaste contactpersoon die je volledig helpt met het maken van de juiste keuze. Geïnteresseerd? Vraag geheel vrijblijvend een offerte op, je ontvang 'm binnen 24 uur!

Ibiza-lease.jpg

SEAT IBIZA

De SEAT Ibiza is nét even anders. Stoerder en sportiever. Mooier en leuker. En met slimmere technologieën, en meer (been)ruimte.

 

Bekijk de SEAT Ibiza

Leon-lease.jpg

SEAT Leon

Sportieve wegligging. Interactiever dan ooit. En met een benzinemotor, een dieselmotor of zelfs een deels elektrische plug-in hybrid.

 

Bekijk de SEAT Leon

Hierboven tref je onze meest populaire SEAT-modellen, maar uiteraard sluit je ook de beste deal op bijvoorbeeld de Arona, Ateca of Tarraco! Bekijk hier alle SEAT-modellen.

 

Of bekijk onze ruime voorraad van nieuwe SEAT-modellen, waarin je op korte termijn kunt rijden

seat lease-producten op een rij

Niet alleen het soort lease-auto, maar ook het type lease-product is belangrijk wanneer je kiest om een SEAT te gaan leasen. Van den Udenhout Lease biedt de volgende producten aan, passend bij verschillende wensen en behoeften:

FULL OPERATIONAL LEASE

Van den Udenhout draagt volledig zorg voor de financiering, het onderhoud, de verzekeringen én het afschrijvingsrisico van je wagenpark.

FINANCIAL LEASE

Met je keuze voor Financial Lease profiteer je van een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen. Zodat je altijd zorgeloos mobiel bent.

OCCASION LEASE

Met Occasion Lease ben je verzekerd van een (vrijwel) nieuwe auto voor de prijs van een gebruikte: de afschrijving heeft namelijk al deels plaatsgevonden.

SHORT LEASE

Met Short Lease heb je tijdelijke mobiliteit op flexibele basis én voor een scherp tarief.


Maak de overstap naar elektrisch met Van den udenhout Lease

Steeds meer klanten vragen onze hulp hij het verduurzamen van hun wagenpark. Daarbij wordt onder meer gekeken naar het verlagen van de CO2-footprint, een duurzame uitstraling, een efficiënte inzet van het wagenpark en de overstap naar een volledig elektrisch wagenpark. Met breed scala aan volledig elektrische modellen, een grote variëteit aan hybride uitvoeringen en een eigen laadoplossing kunnen wij een passend advies op maat samenstellen.
 

meer info over elektrisch rijden & leasen