FULL Operational Lease

Onbezorgd leasen inclusief de beste service

Bij Full Operational Lease draagt Van den Udenhout de volledige zorg voor de financiering, het onderhoud, de verzekeringen én het afschrijvingsrisico van je wagenpark. De leaseauto staat niet op je balans, zodat je ook je liquiditeitspositie optimaal kunt benutten voor je onderneming. Als ondernemer en wagenparkbeheerder ben je met Full Operational Lease verzekerd van onbezorgd leasen, inclusief de beste service. Voor een scherp en vast maandbedrag is de mobiliteit van je werknemers gegarandeerd: 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Full Operational Lease is de meest gebruikte vorm van zakelijk leasen in Nederland. Heel begrijpelijk. Comfortabeler leasen kan eigenlijk niet. Je weet exact waar je aan toe bent, zonder verrassingen. Alles omtrent je wagenpark is bovendien in één keer perfect voor je geregeld.

Geen verrassingen

Wanneer je een leasecontract afsluit, is zekerheid iets wat belangrijk voor je is. Een auto is een belangrijk en groot goed, dus optimale zekerheid is hierbij een must. Full Operational Lease sluit perfect aan bij deze behoefte aan zekerheid. Je weet exact waar je aan toe bent en je komt niet voor verrassingen te staan tijdens de looptijd van het leasecontract. We regelen alles omtrent jouw wagenpark in één keer voor je. Daarnaast staat de leaseauto niet op jouw balans en kunt je jouw liquiditeitspositie optimaal benutten voor je onderneming. Mocht je een keer te maken krijgen met schade, dan zit dit bij de maandelijkse kosten inbegrepen. Er komen dus geen extra kosten bij. 

Maandkosten

In de maandkosten zitten alle rente-, afschrijvings- en operationele kosten zoals het onderhoud, (schade)reparaties en all-risk dekking. Optioneel kun je brandstof in het leasecontract opnemen. Zo heb je een mooi totaalpakket voor een vast bedrag per maand. Dit scheelt een hoop zorgen en geregel. Wij regelen namelijk verder alles voor je. Heel prettig: je bespaart gedurende de contractduur maandelijks tijd, geld en energie die je weer kunt besteden aan jouw corebusiness. Dat is dus slim zaken doen.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Voordelen Full Operational Lease bij Van den Udenhout

  • Keuze uit het complete modellengamma van de merken van de Volkswagen Groep
  • Volledige service en continuïteit van vervoer
  • Vooraf bepaald vast maandtarief, inclusief onverwachte kosten
  • 1 maandfactuur en zodoende overzichtelijke administratie
  • Off-balance financiering (auto staat niet op je balans), dus betere liquiditeitspositie
  • Volkswagen Pon Financial Services blijft eigenaar van de auto en draagt risico voor restwaarde

IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE OVER full operational LEASEN

Wil je graag een vrijblijvend advies? Vul dan dit formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Wij denken graag met je mee over flexibele mobiliteit.

Geef jouw bedrijf extra kapitaal met Sale & Leaseback, kies voor flexibele en voordelige Occasion Lease, ga voor Shortlease of profiteer van het extra voordelig huren van een auto!

Bekijk onze flexibele oplossingen