Cupra

Wil jij graag een CUPRA rijden als zakelijke lease-auto? Dan zit je hier goed! Hieronder tref je een greep uit ons sportieve aanbod, van compacte volledig elektrische CUPRA Born tot plug-in hybride CUPRA Formentor. Jouw wensen en behoeften vormen het uitgangspunt van ons advies. Je krijgt een vaste contactpersoon die je volledig helpt met het maken van de juiste keuze. 

BEKIJK DE VOORRAAD

BEKIJK DE LOPENDE AANBIEDINGEN

VRAAG EEN OFFERTE AAN

CUPRA-Born.png

CUPRA BORN

100% elektrisch

Bekijk cupra

CUPRA-Formentor.png

cupra formentor

Plug-in hybride

Bekijk cupra

CUPRA-Leon-Sportstourer.png

cupra leon (Sp)

Plug-in hybride

Bekijk cupra

CUPRA-Tavascan-modeloverzicht.png

cupra tavascan

100% elektrisch

Bekijk cupra

Hierboven tref je onze meest populaire CUPRA-modellen, maar uiteraard sluit je de beste deal op alle modellen.

 

Of bekijk onze ruime cupra voorraad

CUPRA lease-producten op een rij

Niet alleen het soort lease-auto, maar ook het type lease-product is belangrijk wanneer je kiest om een auto te gaan leasen. Van den Udenhout Lease biedt de volgende producten aan, passend bij verschillende wensen en behoeften:

FULL OPERATIONAL LEASE

Van den Udenhout draagt volledig zorg voor de financiering, het onderhoud, de verzekeringen én het afschrijvingsrisico van je wagenpark.

FINANCIAL LEASE

Met je keuze voor Financial Lease profiteer je van een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen. Zodat je altijd zorgeloos mobiel bent.

OCCASION LEASE

Met Occasion Lease ben je verzekerd van een (vrijwel) nieuwe auto voor de prijs van een gebruikte: de afschrijving heeft namelijk al deels plaatsgevonden.

SHORT LEASE

Met Short Lease heb je tijdelijke mobiliteit op flexibele basis én voor een scherp tarief.


Maak de overstap naar elektrisch met Van den udenhout Lease

Steeds meer klanten vragen onze hulp hij het verduurzamen van hun wagenpark. Daarbij wordt onder meer gekeken naar het verlagen van de CO2-footprint, een duurzame uitstraling, een efficiënte inzet van het wagenpark en de overstap naar een volledig elektrisch wagenpark. Met breed scala aan volledig elektrische modellen, een grote variëteit aan hybride uitvoeringen en een eigen laadoplossing kunnen wij een passend advies op maat samenstellen.
 

meer info over elektrisch rijden & leasen

LEASE ELKE AUTO OF BEDRIJFSWAGEN 
MET VAN DEN UDENHOUT LEASE

Van den Udenhout Lease is een veelzijdige leasemaatschappij, met dezelfde kwaliteit en voordelen als de dealer.
Hierdoor kun je niet alleen een nieuwe Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda of CUPRA leasen, maar ook auto's en bedrijfswagens van alle andere merken.

Wist je dat je zelfs ook fietsen kunt leasen en zakelijk kunt inzetten voor jouw personeel?

Het gemak van alles onder één dak! Onze accountmanagers staan klaar om je te helpen bij het optimaliseren van jouw wagenpark.

Neem contact op voor meer info