Short Lease

Korte looptijden: van 12 tot 24 maanden

Heb je als wagenparkbeheerder of ondernemer behoefte aan tijdelijke mobiliteit op flexibele basis én voor een scherp tarief? Bij contracten van 12 tot 24 maanden is Short Lease van Van den Udenhout Lease de ideale oplossing voor jou. Je profiteert van een compleet pakket aan diensten waardoor je volledig wordt ontzorgd. Het financiële risico ligt 100% bij ons en jij kunt jouw budget gebruiken voor de kernactiviteiten van jouw bedrijf.

Een onderneming op efficiënte wijze runnen vereist flexibel kunnen zijn wanneer dat nodig is, zeker qua zakelijk vervoer. Jouw tijdelijk benodigde mobiliteit kan voortvloeien uit bijvoorbeeld piekbelastingen, korte projecten, personeel met jaarcontracten, onzekere tijden of de opstartfase van een bedrijf. In die periodes voordelig en op eenvoudige wijze over een uitstekende leaseauto kunnen beschikken, maakt succesvol ondernemen een stuk makkelijker.

Optioneel kun je kiezen voor een laag eigen risico, vervangend vervoer of een tankcard. Standaard is jouw persoonlijke merkdealer het aanspreekpunt voor reparatie, onderhoud en banden. Je auto is dus altijd gegarandeerd in vertrouwde, professionele handen.

Voordelen Short Lease

  • Geen langetermijncontract: van 12 tot 24 maanden
  • Zorgeloze opvang van tijdelijke behoefte aan mobiliteit
  • Flexibiliteit, inclusief aanvullende opties
  • Betere beheersbaarheid van je vervoersbudget
  • Scherp tarief, geen onverwachte kosten
  • Vrijheid om auto naar eigen wens samen te stellen
  • Onderhoud en reparatie bij je persoonlijke merkdealer
  • Alle voordelen van Full Operational Lease, dus risicovrij

Short Lease, voordelig en flexibel

Bij een Short Lease-contract wordt de vrijblijvendheid van een huurcontract gecombineerd met het voordelige tarief en de gemakken van een lease-contract. Langlopende investeringen hoef je niet te doen met Short Lease, omdat contracten met een korte looptijd vanaf 6 maanden worden aangeboden. Een Short Lease-contract kun je op elk willekeurig moment opzeggen. Hierdoor kun je jouw wagenpark precies afstemmen op jouw vervoersbehoefte.

Behoefte aan tijdelijke mobiliteit?

Om een onderneming op efficiënte wijze te runnen, moet je flexibel kunnen zijn wanneer nodig. Bijvoorbeeld wanneer je te maken hebt met piekbelastingen, korte projecten, onzekere tijden of personeel met jaarcontracten. Met Short Lease beschik je tijdens deze periodes voordelig en op een eenvoudige wijze over een uitstekende leaseauto. Dat maakt ondernemen voor jou een stuk makkelijker. Kies je voor flexibele kortetermijncontracten, dan ligt het financiële risico voor 100% bij ons en kun jij jouw budget gebruiken voor de kernactiviteiten van je bedrijf.

Wij denken graag met je mee over flexibele mobiliteit.

Geef jouw bedrijf extra kapitaal met Sale & Leaseback, kies voor flexibele en voordelige Occasion Lease, ga voor Shortlease of profiteer van het extra voordelig huren van een auto!

Bekijk onze flexibele oplossingen