Flexible Lease

De vrijheid die elke ondernemer wenst

Je wilt flexibel kunnen omgaan met mobiliteit. In het geval dat het wat minder gaat, maar ook als je stappen wilt zetten om te groeien. Het is dan goed om voorzichtig te werk te gaan. Om die reden is er Flexible Lease: de ultieme leasevorm waarbij je vrijheid van handelen hebt.

Flexible Lease biedt je namelijk de mogelijkheid om na 12 maanden je lease-auto kosteloos bij ons in te leveren, mits je aan de voorwaarden voldoet. Hierdoor heb je alle vrijheid om jouw bedrijfsactiviteiten te ontwikkelen, zoals het jou uitkomt. Bovendien heb je met Flexible Lease de zekerheid van een Full Operational Lease product. Alle operationele zaken rondom jouw auto regelen wij voor je, terwijl jij je kunt richten op de kernactiviteiten van jouw organisatie.

Gecontroleerde kosten

Flexible Lease is een Full Operational Lease-product. Hiermee heb je voor een vast  bedrag per maand alle zaken rondom jouw auto geregeld en weet je exact waar je aan toe bent. Dit in tegenstelling tot wanneer je zelf een auto koopt en je voor onverwachte kosten kan komen te staan. 

De voordelen van Flexible Lease

  • Alle kosten in het maandtarief, ook de onverwachte kosten
  • Eén maandelijkse factuur
  • De lease-auto wordt niet geactiveerd op je bedrijfsbalans
  • De leasemaatschappij draagt het risico voor de restwaarde

Flexibel rijden voor een aantrekkelijke prijs

Flexible Lease biedt je de mogelijkheid om al na 12 maanden het contract kosteloos op te zeggen, mits je aan de voorwaarden voldoet. Zo kun je flexibel omgaan met mobiliteit en heb je alle vrijheid om jouw bedrijfsactiviteiten te ontwikkelen, zoals het jou uitkomt.

Vast maandbedrag met volledige service

Naast de vrijheid om na 12 maanden het contract op te zeggen, heb je ook de zekerheid van Full Operational Lease. Van den Udenhout Lease draagt namelijk zelf de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én het afschrijvingsrisico van de auto. In de maandkosten zijn alle kosten (rente-, afschrijvings-, en operationale kosten) inbegrepen. Onderhoud en reparatie vindt plaats bij je persoonlijke merkdealer, waardoor je minder zorgen hebt. Daarnaast kun je ook een tankpas in het leasecontract opnemen. Hiermee heb je voor een vast bedrag per maand alle zaken rondom je auto geregeld en weet je precies waar je aan toe bent.

Wij denken graag met je mee over flexibele mobiliteit.

Geef jouw bedrijf extra kapitaal met Sale & Leaseback, kies voor flexibele en voordelige Occasion Lease, ga voor Shortlease of profiteer van het extra voordelig huren van een auto!

Bekijk onze flexibele oplossingen