Je nieuwe auto zakelijk leasen doe je bij Van den Udenhout Lease

Ben je niet op zoek naar een Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda of Volkswagen Bedrijfswagen als zakelijke lease-auto? Dan zit je bij ons ook goed! Want van den Udenhout Lease levert elke auto of bedrijfswagen, ongeacht het merk dat jij kiest. Of dat nu een Opel, Ford, Kia, Toyota, BMW, Mercedes, Tesla, Renault of een ander merk is. Alle service, kwaliteit en merken onder één dak!

Bij Van den Udenhout Lease profiteer je van de voordelen van een universele leasemaatschappij, mét de kwaliteit en service van de dealer!

display-1200x628-site3.jpg

Lease iedere AUTO bij Van den Udenhout Lease

Van den Udenhout Lease is een universele leasemaatschappij, mét de kwaliteit en voordelen van de dealer. Hierdoor kun je naast je nieuwe Volkswagen, Audi, SEAT of Škoda ook alle andere merken personenauto's leasen.

Gewoon makkelijk met alles onder één dak! Onze accountmanagers helpen je graag om jouw wagenpark zo optimaal mogelijk voor je te laten werken.

 

Vraag een offerte aan

 Lease iedere bedrijfswagen bij Van den Udenhout Lease

Als universele leasemaatschappij, mét de service en kennis van de dealer, kun je bij ons iedere bedrijfswagen leasen. Natuurlijk kun je kiezen voor de bussen van Volkswagen Bedrijfswagens, maar ook voor merken als Ford, Opel of Mercedes ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze experts bekijken graag welke bedrijfswagen het beste bij jouw bedrijf past en maken graag een voorstel op maat. 

 

Vraag een offerte aan

display-1200x628-site2.jpg

display-1200x628-site.jpg

Van den udenhout lease en de overstap naar elektrisch

Steeds meer klanten vragen onze hulp hij het verduurzamen van hun wagenpark. Daarbij wordt onder meer gekeken naar het verlagen van de CO2-footprint, een duurzame uitstraling, een efficiënte inzet van het wagenpark en de overstap naar een volledig elektrisch wagenpark. Met tal van volledig elektrische modellen, een grote variëteit aan hybride uitvoeringen en een eigen collectie laadoplossingen kunnen wij een passend advies op maat samenstellen.

 

meer info over elektrisch rijden & leasen

alle lease-producten op een rij

Niet alleen het soort lease-auto, maar ook het type lease-product is belangrijk wanneer je kiest voor een zakelijke lease-auto. Van den Udenhout Lease biedt de volgende producten aan, passend bij verschillende wensen en behoeften:

FULL OPERATIONAL LEASE

Van den Udenhout draagt volledig zorg voor de financiering, het onderhoud, de verzekeringen én het afschrijvingsrisico van je wagenpark.

FINANCIAL LEASE

Met je keuze voor Financial Lease profiteer je van een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen. Zodat je altijd zorgeloos mobiel bent.

OCCASION LEASE

Met Occasion Lease ben je verzekerd van een (vrijwel) nieuwe auto voor de prijs van een gebruikte: de afschrijving heeft namelijk al deels plaatsgevonden.

SHORT LEASE

Met Short Lease heb je tijdelijke mobiliteit op flexibele basis én voor een scherp tarief.