Je nieuwe auto zakelijk leasen doe je bij Van den Udenhout Lease

Ben je niet op zoek naar een Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen als zakelijke lease-auto? Dan zit je hier goed! Want van den Udenhout Lease levert elke auto, ongeacht het merk dat jij kiest. Of dat nu een Opel, Ford, Kia, Toyota, BMW, Mercedes, Tesla, Renault of een ander merk is. Je krijgt van ons een vaste contactpersoon die je volledig helpt met het maken van de juiste keuze. Geïnteresseerd? Vraag geheel vrijblijvend een offerte op, je ontvang 'm binnen 24 uur!

alle lease-producten op een rij

Niet alleen het soort lease-auto, maar ook het type lease-product is belangrijk wanneer je kiest voor een zakelijke lease-auto. Van den Udenhout Lease biedt de volgende producten aan, passend bij verschillende wensen en behoeften:

FULL OPERATIONAL LEASE

Van den Udenhout draagt volledig zorg voor de financiering, het onderhoud, de verzekeringen én het afschrijvingsrisico van je wagenpark.

FINANCIAL LEASE

Met je keuze voor Financial Lease profiteer je van een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen. Zodat je altijd zorgeloos mobiel bent.

OCCASION LEASE

Met Occasion Lease ben je verzekerd van een (vrijwel) nieuwe auto voor de prijs van een gebruikte: de afschrijving heeft namelijk al deels plaatsgevonden.

SHORT LEASE

Met Short Lease heb je tijdelijke mobiliteit op flexibele basis én voor een scherp tarief.


Van den udenhout lease helpt bij de overstap naar elektrisch

Steeds meer klanten vragen onze hulp hij het verduurzamen van hun wagenpark. Daarbij wordt onder meer gekeken naar het verlagen van de CO2-footprint, een duurzame uitstraling, een efficiënte inzet van het wagenpark en de overstap naar een volledig elektrisch wagenpark. Met tal van volledig elektrische modellen, een grote variëteit aan hybride uitvoeringen en een eigen collectie laadoplossingen kunnen wij een passend advies op maat samenstellen.

 

meer info over elektrisch rijden & leasen