Financial Lease

Zakelijk leasen voor een vast maandbedrag

Wil jij je volgende auto rijden middels Financial Lease? Dan zit je hier goed! Mobiliteit is cruciaal voor je zakelijke succes. Daarom bieden we zakelijke rijders betrouwbare en transparante oplossingen. Met je keuze voor Financial Lease profiteer je van een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen. Zodat je altijd zorgeloos mobiel bent. Dit verzorgen we voor het complete modellengamma van Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens.

De basis

De basis voor het Financial Lease-contract is de toekomstige inruilwaarde van je auto. Daardoor kan in de financiering een slottermijn worden ingebouwd, dat financieren op basis van werkelijke afschrijvingskosten mogelijk maakt. De slottermijn is het bedrag dat aan het einde van de financieringslooptijd nog open staat en ruim wordt afgedekt door de waarde van je auto op dat moment. Over de slottermijn betaal je alleen rente en geen aflossing. Dat scheelt je fors in de maandlasten. Bovendien zijn de kosten fiscaal aftrekbaar.

Als ondernemer kun je mogelijk aanspraak maken op subsidiemogelijkheden (MIA/VAMIL) van de overheid.

Bekijk hier onze complete voorraad en de bijbehorende financieringsmogelijkheden!

Voordelen Financial Lease

  • Fiscaal aantrekkelijke financiering
  • Lage maandbedragen door hoge restwaarde
  • Transparante, vaste maandlasten
  • Financiering speciaal ontwikkeld voor auto's
  • Gemakkelijk en snel geregeld bij de officiële dealer

Wij denken graag met je mee over flexibele mobiliteit.

Geef jouw bedrijf extra kapitaal met Sale & Leaseback, kies voor flexibele en voordelige Occasion Lease, ga voor Shortlease of profiteer van het extra voordelig huren van een auto!

Bekijk onze flexibele oplossingen